За нас

За да бъде оптимален резултатът от къртенето е необходимо голяма концентрация и сериозно отношение към работата и риска, който се поема. За да се чувстват нашите клиенти в пълна безопастност ние работим с най-модерната и надеждна техника и освен това осигуряваме пълна застраховка на всички от Кърти.еу.

Като фирма създадена само за разрушителни услуги, ние без проблем ще изпълним всичко свързано с къртене, почистване, демонтаж, събаряне на сгради и извозване до специализирано сметище. Нашите служители са обучени да се справят безпроблемно с всякакъв вид къртачни услуги : събаряне на стени от бетон и тухла, фаянс, теракот, мозайка и др.

Кърти Чисти Извозва София предлага и безплатен оглед на обекта, преди извършване на самото къртене, на базата, на който след това се изготвя оферта. В офертата се посочва цена и конкретен срок за извършване на дадената услуга. Ние сме единствената организация, която предлага комплекта от услуги – кърти, чисти, извозва на промоционална цена.

Ние, от кърти.еу можем да „изкъртим“ всичко, което пожелаете !

Фирмата се занимава основно с извършване на разрушителни и демонтажни услуги – къртене на бетон, тухла, фаянс, асфалт и др. строителен материал, изрязване на арматура, комплексна подготовка на обекти за ремонт, както и разрушаване на стари сгради. Доставяме контейнери за строителни отпадъци, като престоят им до 1 месец е безплатен. Почистваме всякакъв вид строителни отпадъци с извозване до сметище. Ние работим бързо, чисто и точно, защото за нас клиента е по- важен от всичко. При нас работят съвестни млади хора и зрели специалисти с опит, подготвени да извършат всякакъв вид демонтажна услуга, която клиента желае. От нашите услуги са се възползвали както частни лица, така и правителствени учреждения, в резултат на което сме работили на важни национални обекти.